OM OSS

Goonie er en liten bedrift som leverer markedsføringstjenester og digital optimalisering til  små bedrifter. Vi er datadrevet og er opptatt av målbare resultater. Nye data akkumuleres daglig og krever raske avgjørelser. Vi forstår behovet for en helhetlig tjeneste som dekker alle aspekter av online salg og verdsetter personlig og tett samarbeid.

Hvorfor er data viktig?

Når man spiser på en restaurant har man muligheten til å gi tilbakemeldinger umiddelbart, og om det er negativt kan en god servitør snu opplevelsen til noe positivt 
«in real time». På nettsider har en potensiell kunder dumpa d eg uten din viten at de i det hele tatt har besøkt deg, om ikke du analyserer data. Data er tilbakemeldinger fra brukere og i de ligger fasiten til god service.  

Med data har du muligheten til å tegne opp et digital landskap og kartlegge en detaljert brukerreise.  Analysen belyser hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Med sånn innsikt kan du gjøre optimaliseringer i det uendelige.

Hvorfor er dette relevant for deg?

Med dagens teknologier kan alle delta i det digitale kappløpet. Med en god strategi skal ikke kostnader være et hinder. Fokuset vårt er hjelpe deg vokse ved å dyrke digital modenhet.  Har du en nettside, har vi et utgangspunkt.