OM OSS

Goonie er en liten bedrift som ønsker å jobbe med små bedrifter. I mindre bedrifter får vi jobbet raskt, som er elementært når man driver med data. 

Hvorfor er data viktig?

I en restaurant gir man gjerne tilbakemeldinger momentant og om det er negativt kan en god servitøren snu situasjonen til noe positivt 
«in real time». På nettsider har en potensiell kunder dumpa deg uten at du vet de har vært innom en gang, hvis ikke man analyserer data. Data er tilbakemeldinger fra brukerne dine og det er vanskelig å gi god service uten.  

Fasiten ligger i data. Med data har du muligheten til å tegne opp et digital landskap og kartlegge en detaljert brukerreise.  Analysen belyser hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Med sånn innsikt kan du gjøre optimaliseringer i det uendelige.

Er data viktig for deg?

Med dagens teknologier kan alle delta i det digitale kappløpet. Med en god strategi og relevant kompetanse skal ikke kostnader være et hinder. Fokuset vårt er finne ut hvor mye du kan vokse ved å dyrke digital modenhet.  Har du en nettside, har vi et utgangspunkt. 

Er du med? Ta kontakt 🙂